Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inhalera

röken slingrar sig ner
en orm i mina luftrör
biter och sliter i köttet
fyller mig till bredden

sluta andas, sluta andas

den skriker åt mig
jag degraderas
till kolli
för en enda sekund

verkligheten försvinner

jag marinerar mig själv
i små intervaller

detta är vad lycka är
flyktig
meningslös
dödlig




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-12 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen