Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknad

jag sover fortfarande

på en sida av sängen

trots att du lämnat mig

och aldrig kommer att ligga på den andra sidan

och hålla om mig




Övriga genrer av kortisenemma
Läst 355 gånger
Publicerad 2007-04-12 19:37



Bookmark and Share


    Gråtandeängel
jaha du..... Den var bra =)
2007-04-16
  > Nästa text
< Föregående

kortisenemma
kortisenemma