Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Forever

vill gråta men det kommer inga tårar

vill skrika men det kommer inget ljud

vill vara ledsen men det går inte

vill säga att jag saknar dig
men jag kan inte

vill säga att jag älskar dig
men det går inte

vill säga att du alltid kommer att ha en plats i mitt hjärta
men det har du inte

vill ha dig här i kväll
men ändå inte

vill att du ska hålla om mig
men det går inte

ända sedan dagen du försvann ut ur mitt liv,
bort från denna värld
och kom till den andra sidan

den andra sidan
där jag inte kan nå dig
där jag inte kan få dig

den andra sidan
där du kan nå mig
men vill inte ha mig

dagen du sa att ordet vi
inte existerar längre
var dagen då
mitt hjärta dog

mitt hjärta som jag hade gett dig
i förtroende och i hopp
om att du skulle ge mig ditt

ditt hjärta
lika svart som natten själv

jag trodde att jag hade fått det
ditt hjärta
och din kärlek

dagen då jag sa att jag älskar dig
tog du min kraft
du tog mina tårar
min röst och du gjorde mitt hjärta svart
och full av hat

hat mot dig
dig som jag älskade
dig som jag trodde jag kunde lita på

att allt du rör vid blir svart
det var något jag hade hört
men jag trodde aldrig att det var sant
men när du rörde vid mitt hjärta
med din röst
med dina ögon

varför har du gjort mig till den jag är idag
gjorde jag nått fel
allt jag var
var ett misslyckande
precis som du ville ha det

jag önskar ibland att jag
var den som rörde ditt hjärta
med min röst
med mina ögon
och tog bort allt det mörka svarta från dig

jag vet att det inte går
precis därför älskar jag dig
och precis därför så ska det vara

du och jag - forever in death




Fri vers av kortisenemma
Läst 440 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-16 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kortisenemma
kortisenemma