Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The first...

Minns vinden blåsa
ditt hår åt olika håll

Minns dina mörka
vackra ögon

Titta på mig
på ett sätt som någon
aldrig gjort förut

Du var:
The first to love me
The first to need me

Minns dina ord
viskas i mina öron

Minns dina varma
kärleksfulla
kyssar

I solnedgången
på stranden

Tätt intill
dig
och din trygga
famn

Du var:
The first to turn my head up side down
The first who made me feel special

Du är alltid
vid min sida

Du älskar mig
för mig

Vill aldrig
lämna din famn

Vill stanna här
föralltid

nära dig

Du är:
The first who loves me
The first who needs me




Fri vers av kortisenemma
Läst 398 gånger
Publicerad 2007-04-24 01:47



Bookmark and Share


    Gråtandeängel
nu har du allt skrivit en bra dikt... *lol* nej då skoja bara

Den var hur bra som helst =)
2007-04-26

  utstött
Ja, helt underbar!!
Varje del, varje rad, varje tanke bakom
orden är bara perfekt!
2007-04-24
  > Nästa text
< Föregående

kortisenemma
kortisenemma