Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden

Som lätta fjärilsslag vidrör vinden
min kinds ros.
Blåser liv i mina lungor
och ger mig kraft.

Brisen berättar om dåtidens fall
och nutidens hopp.
För med sig en svag doft av
nattens kärlek.

Tar denna doft och omvandlar den
till guldkorn som strös över sinnet.
Stjärnors fall färgar mitt hår,
lugnar mitt inre väsen.











Fri vers av Annelie Hugo
Läst 474 gånger
Publicerad 2005-02-26 23:07



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
värmer i vinterkylan...Fint beskrivet!
2005-02-27

    Barbro. Norberg-Rönnlund
tar jag till mitt hjärta !
Mjuk, skön och vacker,
en lisa för själen !
2005-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Annelie Hugo
Annelie Hugo