Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kakor, kläder och karlar.


Vaknade med en kakburk i sängen i morse.
Det har aldrig hänt förut.
Den hade varit full av brysselkex.
Det är den inte längre.
Det hade varit MYCKET roligare att
vakna med en karl i sängen.
Suck!

Och mina kläder krymper i garderoben.
Jag är mycket sorgsen idag.




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 211 gånger
Publicerad 2007-04-12 22:03



Bookmark and Share


  Elin R
kakor kan gå lika bra.

man kan ha ångest för flera saker.
samtidigt också.

puss.
2007-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP