Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gåta

En tår faller ner för din kind,
Lika vacker som pärleportens grind.
Långsamt ner den rinner,
Samtidigt som den sakta försvinner.
Varför gråta?
Det kommer allt för mig att vara en gåta…




Fri vers av Patrick K
Läst 347 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-12 22:46



Bookmark and Share


    _lotte_
...metaforer...det finaste som finns....=)
Märkte inte rimmet först...var helt inne i läsandet....snittsigt gjort!
2007-04-12

    Tizita
Hm...fattade inte riktigt varför du skrivit att tåren är \"Lika vacker som pärleportens grind\"?


Annars så var det helt okej:D
2007-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K