Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek och sånt tjafs


Härliga, kärliga, ljuvliga du!
Vad jag älskar dig!
Tänk att det aldrig går över!
Vill du att jag ska klia dig på ryggen?
Sätta på kaffet?
Eller vill du ha en kram?
Nä, jag tänkte väl det....
Men det gör inget, för jag älskar
dig ändå, din skitsövel.




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2007-04-13 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP