Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
även jag må låta mina pekorala lockelser få sin påträngande utlösning ; uppmärksamma att även julens grisars skinkor är rimmade..om än i den salt svaga ugnsvärmen....


utlösningen


jag svamlar på bilder av vildmarkskaniner
och knosar på månen
där solarna skiner

samlar på närhetens välborne under

samlar din närhet
till lyckornas stunder
samlar så sakta
så varsamt
med ömhet
på åtrådda stunder
du kommer där

drömhet

din spegelbild glindrar
som vindfulla segel
jag trår dina lustar
om än i en spegel

nu vinkar små vindar i stillhet mot kvällen
då söker vi närhetens hemliga ställen
finner vi
drömhettan
här

under fällen








Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 255 gånger
Publicerad 2007-04-13 16:12



Bookmark and Share


  nettizen
drömhettan....under fällen.......
kvällsmys... :)
2007-04-13

    Maria Malm
Närhet och ömhet iklätt en vacker språkdräkt.
2007-04-13

  issac.a.m
jag tycker den är bra text... vackert språk
2007-04-13

    Nattviol
Knosar och glindrar!
kunde verkligen inte sagt det bättre
själv
varför skriver du så vackert, så smäktande
ja - poetiskt???
ha de bra under fällen!!
2007-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk