Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvinn...

sakta ner

somna in

in i dimman

låt tanken försvinna

låt hjärnan dö, bara för en liten stund

bara för en evighet

låt tillvaron skölja över dig som en svallvåg över berget

du är ingenting, vet att du inte är någonting

du kommer från ingenting, vet att du inte kommer från någonting

ditt liv är en explosion

bara andas, kom ihåg att andas

tänk på någonting vackert

ett moln, rosa... i solen

tänk på en mening med synen

det skriver... skriver sommaren

tänk inte mer

glöm bort

somna in

försvinn




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-13 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen