Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moment 23

dagen då jag slutade se
stunden då jag insåg
vad det betydde
att inte förstå
att inte vilja
att inte tänka
att inte vara
och flöda i tanken
och släpa mig in i en döende sekund
och fastna

det tog mig ett liv att vakna
du fick mig att försvinna
på en enda grå sekund

jag tackar dig av hela mitt icke-existerande hjärta




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-13 21:30



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Så rakt av att jag bara gillar massvis.
2007-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen