Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingenting... vackert ord...


Ingenting

du gav mig ingenting
jag förväntade mig ingenting
vet ingenting och
tänker ingenting
för du gav mig ett ingenting
ett slukande ingenting
det konsumerar mig från insidan
stora hål i min själ försvinner
för du gav mig ett förundransvärt ingenting
ett uppenbart ingenting
och ett väntande ingenting
så jag känner ingenting
och jag tror ingenting
och jag gör ingenting
och jag ser ingenting
för att kanske kunna fylla ingenting
ett ingenting så vackert
med ett ingenting så dött
på insidan

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-13 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen