Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Amarant= En finkliknande färgstark fågel


Och dit flyger alla Amaranter


Alla är de instängda,
som Amaranter i bur
med rispor i sin gloria

Färger har bleknat,
som på gamla kort
i suddiga detaljer

Försök till en rörelse,
som en fågels ansats
med brusten vinge

en dörr öppnas,
det blåser upp,
och moln formar broar


Spjälkande själar,
av orkidéers nyckelblomster
flyger mot Orion 




Fri vers av Rosen VIP
Läst 603 gånger
Publicerad 2007-04-14 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP