Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pinsamt.



Som två spottande
och väsande kattor,
stod dom plötsligt
framför varandra.
Öga mot öga.
Båda oförberedda.
Men hatet var genast
på plats.
Men så opassande.
Inte nu.
Inte så här.
Klorna drogs in.
Iskalla blickar utväxlades.
Intresserade blickar
följde händelseförloppet.
Tänker dom slåss?
Verbalt eller handgripligt?
Nej, föreställningen över
för den här gången.
Synd!
Objektet för deras
kärlek respektive hat,
log fånigt på behörigt avstånd.
Han var inte situationen vuxen.
Hur hantera mötet mellan ny kärlek
och en sviken f.d. fru?






Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 169 gånger
Publicerad 2007-04-14 10:04



Bookmark and Share


    *~ EYES ~*
Det är väl mot det fånigt leende objektet som ilskan och avsmaken borde riktas mot, inte den nya partnern. Men... så är vi bara dumma, dåliga och svartsjuka människor också.
2007-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP