Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gökungarna.


Dom väller in.
Som ett lämmeltåg.
Och tar plats.
Stor plats.
Med vässade armbågar.
Falkande ögon.
Giriga händer.
Drar ut skåp och lådor.
Gräver i mina garderober.
Läser min dagbok.
Tar skamlöst för sig.
Lämnar ingenting.
Värnlös! Skyddslös!
I mitt eget hem!






Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 140 gånger
Publicerad 2007-04-15 15:48



Bookmark and Share


  Eline.P
Bra skrivet om uppgivenhet, men anar jag en liten överseende glimt? Modern familjekonstellation kommer jag att tänka på.
2007-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP