Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kvinnan som smektes med elden..lågors flämtande tystnader..


blondinnan


med berättigad stolthet
förevisade hon de attribut
som bekräftar blondinnans äktheter
när jag brände mina händer
på hennes längtans heta hud
svalkade hon med kysslysten tunga
vände sina läppar mot lystnaden
mogna frukternas rundningar
ljusnader av silkes skimmer
blottar oskattbara nejder
pärlar daggens droppar
nära varmkällans flöden
med berättigad stolthet






Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 354 gånger
Publicerad 2007-04-14 22:03



Bookmark and Share


    Lillemor
Erotiskt skön
2007-04-15

  nettizen
pärlor...dagg...varma flöden....
läckert vännen!!!!!
2007-04-14

    Maria Malm
En nejd väl beskriven om flödande källor och hetluft..
2007-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk