Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timme fyra


Så nära sanningen har vi aldrig varit tillsammans
inte under lika så många år

Att välja sida var inte lätt

Nu står vi på varsin sida om sanningen
och måste välja




Fri vers av Lany
Läst 436 gånger
Publicerad 2007-04-15 04:25



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
jobbigt läge att välja
2007-06-05

    Bim
Bra gjort att skriva så luftigt och lätt om något som är så svårt.Hälsn.Bim
2007-05-09

  Anders P VIP
vad beskriver progressen i tiden egentligen? ett närmande till sanningen?
2007-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Lany
Lany