Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett utdrag ur en längre dialog


Politik i vardagen

- \"Men du vet väl att socialdemokraterna inte gör någonting alls?\"
- \"Näe...\"
- \"Och att Alliansen kommer rädda oss?\"
- \"Jo det tror jag att dom inte kommer!\"
- \"Men hur kommer det sig?\"
- \"Jag är politiskt inaktiv, jag råkar bara ha åsikter.\"




Dagbok av The One
Läst 198 gånger
Publicerad 2007-04-15 12:50



Bookmark and Share

  The One