Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Experimentell beskrivning


En glimt av sanning

Skämta skämta skämta
Reaktion
Skämta skämta?
Annan reaktion
LE!

Skämta skämta sanning
Reaktion
Sanning skämta?
Tystnad
SKÄMTA SKÄMTA SKÄMTA!!!
le...
Reaktion

Viska sanning skämta
Tystnad
Tystnad
Eko

Gråta gråta förbanna
Reaktion reaktion
Gråta... gråta...
Tystnad
Le.... le

Le skämta skämta
Reaktion
Skämta skämta
Reaktion
LE! LE! LE!




Övriga genrer av The One
Läst 633 gånger
Publicerad 2008-08-27 02:21



Bookmark and Share


  VampyrÄngel
Oj, konstigt...
...men bra!
2008-08-27
  > Nästa text
< Föregående

The One