Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden av denna drog

Saknaden är stor
Av denna mystiska drog

Ty den kan göra dig glad
Den kan såra dig som aldrig förr

Varför vill vi känna det?
Det är en fråga inte ens gud
Kan ge ett bra svar på

Vad är ditt svar?
Finns det något bra svar?

På denna drog
Vi kallar

Kärlek.




Fri vers av Patrick K
Läst 343 gånger
Publicerad 2007-04-15 14:04



Bookmark and Share


  lou_lou
Konstigt nog känner man igen sig...
2007-04-15

  Blumma.
Mm, precis. !
2007-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K