Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken och sårad

Jag tog på dig
Du var naken

Trots att du hade på dig din tjocka vinterjacka

Du var blottad

Hela världen kunde se

Att du var sårad.




Fri vers av Patrick K
Läst 333 gånger
Publicerad 2007-04-15 16:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här dikten var underbar och sann. Du kan verkligen formulera dig på ett sjukt fint sätt!
2007-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K