Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har ingen som helst aning var detta kom ifrån...


vilddjur (något blodig...)

vilddjur

tack för att du såg mig
vassa tänder drar och sliter
tack för din värme
blodet sprutar, knottrig hud, varmt kött och slemmigt fett försvinner
jag älskar ju dig
benen bryts, jag går sönder
såg du då när jag såg dig först... du är vacker
senor slits, höger fot är förlorad
jag älskar ditt sätt att vara... underbara, underbara...
en tunga spelar i min bukhåla
min älskade ängel, kärlek är du
fingrar med klor letar sig fram inuti, forcerar... inuti
du är mitt allt, min sol, min måne, mitt liv, min död
revben krossas, hjärtat... ditt handtag är kraftfullt
jag... du... låt mig se dig en sista gång
du släpper taget och möter min blick... vänta... vänta... attack
allvarsamma lättsamhetens gudinna... korpsvart hår... ängel
tänder i min mun, tänder i min tunga... slits sakta av...
...
fingrar med klor letar sig fram på mitt bakhuvud, hugger sig fast
...
river och sliter, bitar av mig... underkäken försvann så fort...
...
det sista jag minns... ögon som sugs ur dess hålor
...
sista jag minns... ögon slits ur dess hålor
...
sista jag minns... jag älskar dig
...




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 400 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-15 17:19



Bookmark and Share


    mrMister
ojj.. eeh.. ... wow! svalde tungt i halsgropen med sista raden. detta borde vara förklaringen på hjärtesorg i varje ordbok! fina stycken i slutet.
2007-06-20

  Horatius
Vart detta än kom ifrån tycker jag om det. Drypande och rå...
2007-04-17

  Vilsen Annette-hittar vägen
Även om du inte vet vart detta kommer ifrån så var det otroligt bra!
2007-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen