Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara därför att kvällen är sådan..


längtansunder


jag längtar den vindarnas boning
dit stormarnas konung har flytt
där snålblåst och iskalla vindar
skall blandas till brisar

på nytt

där väntar jag uppvindars värmen
en like till änglakörs sång
ett vårregn mot själarnas torkor

kom

följ med mej dit

någon gång




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 427 gånger
Publicerad 2007-04-15 20:20



Bookmark and Share


    zelma
Ett mästerverk må jag säga! Originellt, snygga rim, bra rytm ( jag tror du har läst boken i systembolagspåsen?)
Det blir ett bokmärke!!
Kram Zelma
2007-04-19

  Sanchez VIP
romatinskt skrivet med underbar flöde
2007-04-18

  Marita Persson
Otroligt tilltalande! Det är sådana som biter sig fast.
2007-04-18

  Anna Nickolausson
Så fylld av känslor, lyfter en från det inre och får en att sväva på något sett, värd all beröm den kan få.
2007-04-18

  Arwen
andas lust och hopp och rimmar väldigt musikaliskt!
2007-04-16

    Maria Malm
En plats att längta till ibland..välbeskrivet
2007-04-16

  Madjori
Åhh...så vackert, helt underbar rythm i texten...Tack för skönläsning..
2007-04-15

  Cris
men vad snyggt rimmat..
verkligen et storverk..fint!!!
2007-04-15

  nettizen
låter behagligt........
2007-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk