Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

luft under vingarna

såg vägen
ett kort ögonblick
ett snabbt beslut

fick luft under vingarna
kunde ta
djupa andetag

hallå världen
här kommer jag

ska gå
men måste nog vänta
ett litet slag




Fri vers av Marreb
Läst 316 gånger
Publicerad 2007-04-25 19:19



Bookmark and Share


  Charlotte Johansson
den är mycket bra!
2007-04-28

  Jojo
Den andas framtidshopp. Men man ska skynda sakta... som fjärilen i puppan.
Fint skrivet.
2007-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb