Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Råkade av misstag radera denna text så lägger upp den ånyo nu


Mitt sommarregn

Hon är ett sommarregn
Som kärlek skrivet i vatten
Under en klarblå himmel
Hon är konfetti som faller hela natten

Hon är solnedgångens skugga
Det vackraste jag någonsin sett
Hon är gryningens ljus
Hennes läppar nuddar mina lite lätt

Hon är historia som skrivs på natten
Drömmen jag en gång drömde
Hon är min bästa vän
Regnet i min vardag jag glömde

Hon är den sista pusselbiten
Sommardagar, vintersnö
Hon är allt att beskåda
Den som fick mitt hjärta att dö

Hon är ett sommarregn
Tårar som faller från en himmel blå
Hon är den jag älskar,
Men bara ett sommarregn, försök förstå




Fri vers av Pete
Läst 887 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-15 23:33



Bookmark and Share


  Jossie
Va fin :)
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Pete
Pete