Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till en speciell flicka


Fin som du

Jag kände kärlek en gång
Det var länge sedan nu
och jag trodde aldrig jag skulle träffa
någon så underbar som du
Jag kan se att du är vacker
jag ser det varje dag
och min högsta önskan är
att du en dag kan älska någon som jag
men din vänskap för mig betyder allt
så missförstå mig inte nu
men för mig finns ingen
så fin som du




Fri vers av Pete
Läst 1392 gånger
Publicerad 2005-08-27 04:56



Bookmark and Share


  josefina
En vacker och försiktig och mycket ärlig text.
2007-04-22

  Miiico
åh, hur fin som helst! bra skrivet(=
2007-02-07

  Yohanna_Lindberg
ååååh så fint=)

en kompis tipsade mig om dina texter o jag e förtjust i nästan alla av dom=)
2006-03-23

  yoyyo
åå :)
2006-01-07

  Karin I
kanon, verkligen precis så som man känner. BRA mer sånt!
2005-10-14

  Redwine
Hittade denna utav en slump.. Stämmer överens med hur jag själv känner till 110%.. Som en blixt från ovan rakt ner i hjärtat . (hoppas det inte är samma flicka =)
2005-10-08

  Daniel_78 VIP
JÄTTE VACKERT helt enkelt ju!
2005-09-12

  madinsane
så enkelt och till bristningsgränsen fyllt av ömhet. en mycket vacker kärleksförklaring..
en av de allra vackraste, då den är så förbaskat omtänksam i sitt språk. mycket tilltalande.
2005-09-09

    ej medlem längre
Jättegullig och öm liten kärleksdikt!
2005-08-27

  Isla Estrecho
... jag finner inga ord av konstruktiv kritik... jag satt bara och stirrade när jag läst detta...
2005-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Pete
Pete