Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2004-03-17 


Under över alla under

Överbliven överlevare säljes till överkomligt underpris

Överlevaren är inte överdrivet underbar.
Inte heller underligt överlägsen.
Objektet i fråga är ingen översittare.
Men inte heller undergiven.

Måhända överambitiös men inget underbarn.
Objektet skulle kunna bjuda på en och annan
underhållande överraskning.
Men är överhuvudtaget inget underverk.

Objektet har ett överaktivt undermedvetet.
Under ytan finns ett överflöd av
underkastelse och övergrepp
och känslan av undergång är inte övergående.

Kanske kan undertecknad ändå övertyga Er att göra ett undantag.

Med hopp om en snar överenskommelse.
Ert underdåniga Överjag




Övriga genrer av Skye
Läst 90 gånger
Publicerad 2007-04-20 03:36



Bookmark and Share


  Anders P VIP
snitsig ordlek oöverträffat underhållande
2007-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Skye