Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sisyfosarbete

Ogräs i min själs vidsträckta fält
förökar sig med skrämmande styrka
Ett blir till två blir till tusen
Vart och ett djupt rotade
i mitt medvetandes mörka mylla

Kräver, kväver

Jag uppbådar all min styrka
Rensar
River
Rycker upp dem med rötterna

Men nya dyker ständigt upp
och kraften sinar sakta




Fri vers av Skye
Läst 553 gånger
Publicerad 2009-04-19 18:45



Bookmark and Share


  Redeemer
Ibland kan det te sig hopplöst. Men det måste allt finnas lite guld där inne också. Hur skulle du annars kunna skapa så här lysande poesi?
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Skye