Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighetsflykt

Smärtan
Välbekant nu
Här för att stanna
Hur springer man ifrån
Något som redan har skett?




Fri vers av Skye
Läst 509 gånger
Publicerad 2009-04-19 18:29



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Berörande starkt
Man får vara i känslan som uppstått efter det som hänt
mvh ak
2009-04-19

  Doktor Vinter
Tänkvärd, absolut!
2009-04-19

  Redeemer
Du behöver inte många rader för att beröra och skapa tänkvärdheter!
2009-04-19

  Mona*
Nej, det går ju inte.

Fint att du är här.
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Skye