Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=acGEyYGYtkI


Vagga min själ

Vagga min själ, stilla, stilla
skänk ro åt min trötta kropp
hjälp trygghetslängtande sinne stillna
Låt vackra drömmar
få fäste i natten
under evighetskorta timmar
av vila




Fri vers av Skye
Läst 641 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-23 01:18



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Den tar jag till mig som aftonbön.
Helt underbar.
Bokmärke.
2008-11-12

  Redeemer
Jättevackert!
Känns som en vaggvisa!
2008-11-12

  Mona*
Vackert! SKulle passa som en liten bön innan man går till sängs. Härliga ord att vila i!
2008-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Skye