Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Örnen

Den stora örnen
vecklar sakta ut
sina mäktiga vingar

Majestätiskt
inväntar den stilla
vid kanten
av klippans djup

den rätta uppvinden

som ska föra den ut
på vidderna

När vinden kommer
kastar den sig ut
på skyarna

låter sig bäras

föras högt upp
av vindarna









Fri vers av Marreb
Läst 520 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-16 19:54



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Vackert fångat. På ett sätt en ren betraktelse, men också en hyllning till tilliten.
2008-10-05

  Maria Zena Viklund
mm vacker älskar örnar!
2007-07-15

  Lars Granlöf
Härligt.
Våga bli buren av vinden.
men styra riktningen i livet.
2007-05-04

    Bli Opersonlig
.. vad ska jag säga? den väcker nåt..
2007-04-28

  Jojo
Instämmer i Tosans kommentar. Det handlar om att våga lita på att det bär och att invänta den rätta vinden.

Den här måste jag spara.
2007-04-17

  Åsa Gustavsson VIP
Älskar denna kraftfulla dikt!
2007-04-16

  Tosan VIP
Dess första gärning är att vänta in rätt tid, dess andra att förlita sig på vinden.
2007-04-16

  Leif Furstedt
Majestätisk beskrivning av kännslan att släppa taget och låta vinden bära, vidare. Frihetskänslan...
2007-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb