Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan änglar rugga?


Vingarna såg molokna ut.
Slitna efter allt farande.
Inte så snövita heller.
Den globala nedskräpningen
sätter spår.
Även för Änglar.
Var gör dom med sina
gamla utslitna vingar?
Växer det ut nya?
Eller får de nya ur förrådet?




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-04-16 21:37



Bookmark and Share


  Eline.P
Svår att svara på. Jag har inget bra svar men tycker om att läsa din luriga frågeställning :)
2007-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP