Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina kyssar



Du är en naturbegåvning,
när det gäller kyssar.
Känslor, jag inte visste fanns,
far som blixtar genom min kropp.
Fortsätt, snälla du, fortsätt.
Du får inte sluta NU!





Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 211 gånger
Publicerad 2007-04-16 21:52



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
=)..bra bra bra..
2007-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP