Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till en stor rosa kopp och min allvarliga brist på fantasi...


Ode till en vacker kopp


Jag har en kopp
en stor rosa kopp
rymmer en halv liter kaffe
eller kanske lite mindre med mjölk
den är vit på insidan
med kaffe i så blir det svart
jag dricker minst en på morgonen
innan jag vaknat
en på kvällen
fast oftast mer ändå
Om jag brygger åtta koppar
så blir det nästan tre koppar för mig
min kopp är ganska stor
när jag blir vuxen
så kommer jag bo däri
sen, om den inte går sönder på vägen
kommer jag ha min aska däri
och kastas i vattnet
i en liten insjö
någonstans nära dig




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-17 18:13



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Läckert, tankeframkallande, roande och lite gåtfullt! Jag skulle nästan vilja skriva ett Odå till dig!
2007-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen