Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begravd


du kan inte skada mig

det gör jag bäst själv

man ska ta sin tid

ta sin själ och ta sin tid

och begrava dem

i en djup grop

så att de inte stör

så att de inte förstör




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-17 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen