Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinternatt

Stjärnklart, kallt , underbart.
Sparken som glider fram på skaren.
Finnens hund kommer inte ut och jagar mig
och jag är lycklig som fan.




Fri vers av MariaRose
Läst 353 gånger
Publicerad 2005-02-28 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaRose
MariaRose