Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torka

Vi pratar inte längre eller?
Jo det gör vi. Artighetsprat, om allt möjligt
som inte är väsentligt.

Det andra smyger vi runt med våra rustningar på,
med dragna lansar tassar vi runt det outsagda.

Vi ser inte varandra eller?
Jo det gör vi med misstänksamma blickar som febrilt letar efter
den där glädjen när vi förut såg in i varandras ögon.

Vi blickar ner i golvet när vi möter varann.
Försöker att slippa se.
För det vi ser vill vi egentligen aldrg veta om.




Fri vers av MariaRose
Läst 394 gånger
Publicerad 2005-04-04 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaRose
MariaRose