Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den här skrev jag snabbt*L* den kändes väldigt rätt och den kändes som en bra öppning på det nya året på poeter. lagom mjuk och händelserik, då jag läste den kändes den väldigt ärlig...


Älska med dig

Du andas så nära mig
Dina ögon tvekar
ska du öppna dem
Möta min nakna själ
Som vill älska med dig
Som vill älskas av dig

Vi älskar med varandra
Smek mig försiktigt för du rör min själ
När vi älskar med varandra
När vi ligger så nära intill

Hur länge har jag inte tänkt tanken
Hur länge har jag inte velat vara här
Hur länge vill jag inte stanna
När det bara är en natt
Det är allt som vi har
fast jag har så mycket mer
Om du nu vill ha det
Om du en dag skulle vilja ha det
Ha så mycket mer än en natt

Vi älskar med varandra
Närma dig med stillhet
Min kropp är i din famn
Men min själ i dina händer
Så rör försiktigt vid den
FÖr den är så känslig, så öm
Då den vilar i dina händer

Du har fått mig på fall
Jag orkar inte resa mig
Jag vill inte resa mig
Jag orkar inte, vill inte nu
Jag vet att jag borde veta bättre

Det är första gången, men jag vet hur det kan bli
Jag vet att det är farligt nära som det är
Mot bättre vetande finns jag hos dig
Jag som skulle kunna bli kär i dig, på tok för lätt
Ändå så älskar jag med dig, och låter dig smeka min
själ

Jag vill älska med dig, det är därför vi älskar
Jag hade inget val, om jag vill älska igen
Min kropp hade inget val, min hjärna hade ingen
beslutsrätt
Min själ ville tränga fram, blotta sig, bli smekt av
dig
det är därför vi ligger här, och älskar med dig
Det är därför jag vill älska med dig igen, och längtar
redan

Var tog alla ord vägen, vad var orden värda
När allt var ett spel, för att själen skulle få sitt
När ska jag sluta läsa mitt hjänas tal, och uttala
mitt hjärtas repliker
be till högre makt, att de når fram till min publik
som är du
ditt hjärta, din själ, din kropp och dina sinnen är
min publik
Hör du? når mitt hjärtas repliker dig, får jag en
applåd, tystnad eller dig


Vi älskar med varandra,vänd dig om se min kropp
försvinna
Älskar med varandra, du rör inte min kropp, det är min
själ
Du säger att du vet vad vi gör, men vet du vad du gör
vet du vad du gör, då du inte har en anning om vad du
gör
När vi älskar och du tror du smeker min nakna kropp
Då vill jag att du ska veta att du aldrig rört min
kropp
Du rör vid min själ som ingen annan någonsin gjort
På ett sätt som ingen annan kommer göra
Vad tror du då jag bryr mig om sättet du älskar min
kropp
När min själ älskar med dig, och du rör den




Fri vers av PPQ
Läst 897 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2004-02-02 18:15



Bookmark and Share


  wildrose
Du rör vid min själ som ingen annan någonsin gjort

Gillar
2010-09-12

  deepblacksoul
Det här var så otroligt bra skrivet! Vet inte vad jag ska säga! Älskar den här texten! Naken skrämmande och vackert..
2007-05-15
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ