Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glittervatten

jag faller mot apollo
träden skälver i horisonten
röd är kärleken
och röd är också sorgen

där blommorna är vackra
där skuggorna är svarta
där du är glittervatten
där är sommarnatten

vinden torkar tårar
jag dör litegrann
du kan inte dö
så jag dör ibland




Fri vers av Blomman på Tapeten
Läst 405 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-18 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blomman på Tapeten