Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst

det snöar löv över vägen
djupröda färger
rykande vatten
mörkblått blåser regnet

ännu dramatiska moln
fladdrande ljuslågor i kök
våta husfasader i trä
varm kaffedoft helt drömskt

oktober i melodi
tvåtusenåtta
hösten flyger vidare
som stormfåglar




Fri vers av Blomman på Tapeten
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-22 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blomman på Tapeten