Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinus

andas du nu
springer jag
så sakta
timmarna går

en sommarnatt
då är det sent
men det är varmt
och alldeles sant

godnatt min vän
i natt är du den
som aldrig väntar












Fri vers av Blomman på Tapeten
Läst 400 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-01 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blomman på Tapeten