Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett annat liv en annan tid

en annan tid
lever du ditt eget liv
under en annan sol
på himlens hav

stränderna är av ljus
stjärnorna små hus
fulla av liv
i oändlig tid




Fri vers av Blomman på Tapeten
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-14 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blomman på Tapeten