Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Vi satt så nära
bara ord fick plats mellan våra läppar som va nakna.
Bakom dina läppar lekte tungan fram sitt enda mål:
Min lycka.
Du viska små konstverk i mina öron och gav mig presenter då du log.
Ingenting berusade mig som dina händer. dom skulpelterade luftstatyrer.
vi satt Så nära
Vi satt och såg då elden åt upp veden.
vi såg på den omättliga elden då den åt både knopp och gamla rönn.
Ät mig viskar jag i dina öron, men backar för hettan.....




Fri vers av kathy
Läst 723 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-18 21:09



Bookmark and Share


  issac.a.m
vackert...
2007-04-26

  prinscess VIP
o vilken vacker text och den mycket bedårande bilden till
det gör allt
helt underbart
2007-04-18
  > Nästa text
< Föregående

kathy
kathy

Senast publicerade
Liv ?
Kärlek
tid
Ängel
* Se alla
Mina favoriter
Ängel