Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv ?

En gång hörde jag vindens sus i de livlösa bladerna.

En gång hörde jag barnens skrik.

En gång såg jag pappas ledsna ansikte.

Jag fällde varma, salta tårar över den förlorade kärleken.

Och då kom den trista verkligheten.

Att förfall är vår lek och kaos är mitt liv.




Fri vers av kathy
Läst 398 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-16 21:50



Bookmark and Share


    Hiwa.A
mycket bra.
2007-11-17
  > Nästa text
< Föregående

kathy
kathy

Senast publicerade
Liv ?
Kärlek
tid
Ängel
* Se alla
Mina favoriter
Ängel