Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En önskan-många frågor


Jag önskar jag kunde vara
bara en gnutta mer små-elak.

Varför RINGER inte folk innan
de kommer på besök?

Finns det verkligen INGEN annan
än jag som har en datorskrivare?

Varför måste alltid JAG laga andras
jeansdragkedjor och fylla i blanketter?

Varför törs inte folk ringa till skattemyndigheten
eller andra instanser?

Varför förväntas det alltid att JAG ska
fixa mat och fika?

Varför tror folk att det är okej att \"köpa\"
mina tavlor utan att betala?

Varför klipper jag håret på snart sagt
varenda människa i bekantskapskretsen?

Varför tror jag att jag måste lösa alla
andras problem?

Varför, VARFÖR i HELVETE har jag
så svårt att säga \"NEJ!\"




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2007-04-18 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP