Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter akten slukar hon honom med hull och hår...dubbel njutning så att säga.. ja.. så vara..


spindelväverskans fångstnät


saktmodigt
sorlar den orörda tystnaden
medan den blinda sierskan begråter de saknade orden
lyssnar dövörat
rosenrörda glador bevingar skriften
ryttlande
ordspråkande duvors vingslag färdas adressaten
himmelsnära
den sjunde
i ordningen

färdas ofrankerade kärleks meddelanden
finorden på armlängds avstånd hörs kuttrande
duvslaget
fångade av gifta spindlars trådars spinnande
likt kattgullet
vävarvackra
lockar med klibba trådars silken
glupskt förintar hon den befruktande
men först efter

i motljuset

budskapet vindligt duvfaret
med de dubbla radavstånden
åter avsändaren
kärleksmoget
obrutet
för fria tankars tolkningar
rasslar i nätet

även människors meddelanden
åter avsändaren
obrutet
glupskt förintars den klibbiga kärleken

efter akten




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 232 gånger
Publicerad 2007-04-19 18:56



Bookmark and Share


    Maria Malm
Klart spindelhonan ska käka om hon är hungrig...spindelhannen har ju gjort sitt..hehe..i övrigt mycket tänkvärd text
2007-04-19

  Anna Nickolausson
den var bra ger en tankeställare
2007-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk