Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
endast för att nå den utmärkelsen som det innebär att bli redaktörens val... att bli en poeters kelgris... för att nå status så att nobelpriset i litteratur kan anses som en självklarhet...


ja...


påtår

sedan livat




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 311 gånger
Publicerad 2007-04-20 12:50



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
*Ler*Jaha.. är det så det går till..ett nobelt pris vore inte så dumt...
hmm...ett ja, påtår o sen livat i holken...hmm...glömde du inte att säga till om nötkakan...kaffe med dopp;))
2007-04-20

  glittertindra
jo... kaffe är en njutningsstund till snacksalighetens lov... :) nobelpriset i litteratur låter som ett mycket bra mål... :) sikta mot stjärnorna...
2007-04-20

    Maria Malm
Ja, din var ju definitivt mer utvecklad. För det första har man redan fått en kopp kaffe innan påtåren serveras...dessutom..dessutom blir det livat efteråt..
2007-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk