Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tågstationen

Jag har aldrig haft och kommer aldrig att få en biljett.
Ändå står jag på perrongen och väntar.
På tåget som redan har gått.




Fri vers av Teop
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-20 17:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kort men så innehållsrik, bra, skitbra
2007-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Teop
Teop