Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en väl funnen travestering... se Shakespeare...


sex poeters drömmar


att skreva eller icke skreva
det är frågan






























































ja då... mitt stavningsprogram kaputtar... igen.. \"e\" ska ju vara \"i\"















Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 273 gånger
Publicerad 2007-04-20 20:47



Bookmark and Share


  Marita Persson
Det är det enkla som är det geniala!! Mycket väl funnet, är lite svag för \"kortisar\" . Att skriva bra med många ord, är väl ingen konst? men att skreva innehållsrikt med få, det är mer beröm värt!
2007-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk