Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en reseskildring med tydliga miljömål.....eko logiskt


chans på dans


under La Braka Veras sydligaste stränder
långt bortom märklighetens envigsdans
där slumrar du
liksom i trans

där drunknar du med knäppta händer
som ingenting
från någonstans

du ser dej smått som gilla varen
men drack för många glas i baren
så krakelerar
chans på dans

för där du jagar gamla tanter
flyger rosa elefanter

som förgör din lans




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 287 gånger
Publicerad 2007-04-21 08:25



Bookmark and Share


    Maria Malm
Så kan det gå...
2007-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk